Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Κλήρωση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων


Σήμερα 03.06.2011 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΚΑΝΑ η κλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Η ομάδα μας ξεκινά τους αγώνες της την Τετάρτη 15/06/2011 στις 17:00 στο γήπεδο του Μετς με αντίπαλο τον Πολυκράτη Σάμου.
Αναλυτικά η κλήρωση έχει ως ακολούθως (Πηγή: http://www.eskana.gr/)

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ…….. Ή ΕΝΑΡΞΗ

Αγαπητοί Συμπολίτες.
Σιγά σιγά φτάνουμε προς το τέλος μιας αθλητικής χρονιάς. Η Παιδική μας, ομάδα όπως γνωρίζετε, μετά από μία δύσκολη χρονιά στην Β΄ Κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ, κατόρθωσε να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια. Στη συνέχεια κατέλαβε την πρώτη θέση στο Final Four της Β’ Κατηγορίας με δεύτερη την Ομάδα της Νίκαιας. Τέλος ανεδείχθη και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ της Α΄ Κατηγορίας ΕΣΚΑΝΑ.

Ενα τεράστιο κατόρθωμα, αν αναλογισθεί κανείς ότι είχε να αντιμετωπίσει ομάδες με τεράστια ιστορία και Ακαδημίες, όπως ο Ικαρος Καλλιθέας, Ο Πανιώνιος, Ο Ολυμπιακός και ο Μίλων, με ομάδα η οποία αποτελείτο ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, των οποίων οι γονείς επί σειρά ετών μας τα εμπιστεύθηκαν.
Τώρα όμως αρχίζει μία νέα προσπάθεια από τα παιδιά της Παιδικής μας Ομάδας.
Θα συμμετάσχουν σε τουρνουά με ομάδες από την Πελοπόννησο, Κρήτη και Νήσους του Αιγαίου. Εάν προκριθούν θα συμμετάσχουν στο Final Four το οποίο θα γίνει στην Κύμη, για την ανάδειξη της Πρωταθλήτριας Παιδικής Ομάδος Ελλάδος.

Τα παιδιά μας έχουν ανάγκη και πρέπει να τα στηρίξομε σε αυτή τους την προσπάθεια. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουν κατακτήσει τον Ολυμπο και θέλουν το Εβερεστ.

Συμμαθητές, Γονείς, Συμπολίτες πρέπει να είναι κοντά τους, να τους στηρίξουν και να επιβραβεύσουν τη νέα τους προσπάθεια ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Τους ευχόμεθα ολόψυχα κάθε επιτυχία.